Grupa dla dorosłych

Treningi badmitnona dla dorosłych mają na celu, zwiększenie aktywności fizycznej. Przede wszystkim trening ma być bezpieczny i dostosowany do poziomu zawodników. Dlatego na naszych treningach zwracamy uwagę na poprawność wykonywanych ćwiczeń oraz dostosowujemy trening do umiejętności i poziomu sprawności uczestników. Trening trwa 1,5 godziny, gdzie zapalnowany jest na etapy aby móc w pełni cieszyć się z gry w badmintona. Zaczynamy od rozgrzewki z ćwiczeniami ogólnorozwojowymi, następnie przechodzimy do części głownej treningu badmintona gdzie koncetrujemy się na poprawnej technice uderzeń, poruszaniu się po korcie oraz dostosowaniu taktyki. Ostatnia częśc treningu składa się z grania pojedynków, podczas których można sprawdzić swój poziom wytrenowania. Najważniejsze aby każda osoba czuła się u nas komfortowo, a po zakończonym treningu, czuła miłe i pozytywne zmęczenie

Grafik:

Izabelin

Poniedziałek: 20:00 – 21:30

Grafik:

Błonie

Wtorek: 19:30 – 21:00

Składka członkowska

• 1 trening w tygodniu (4 w miesiącu) – 180 zł/msc
  • 2 treningi w tygodniu (8 w miesiącu) – 320 zł/msc

Zapewniamy niezbędny sprzęt sportowy (rakietki, lotki, itp)

opłata za treningi jest pobierana z góry, do 5 dnia każdego miesiąca przelewem na rachunek bankowy klubu

nr konta bankowego:
mBank: 60 1140 2004 0000 3002 8102 7295